Internship pentru Piata Semintelor Libere 2016

Dragi prieteni, pe 31 ianuarie 2016 va avea loc Piata Semintelor Libere, a treia editie la Casa de Cultura Permanenta. Suntem bucurosi si emotionati, e un moment foarte important in an, un moment care ne anunta primavara!

In acest an, dorim sa pregatim aceasta piata alaturi de o persoana care…

  • sa fie interesata de seminte traditionale – fie ca deja are experienta in recoltarea, pastrarea si multiplicarea semintelor, intelege importanta varietatilor locale si are cunostinte despre situatia mondiala a productiei de hrana, fie doreste sa intre in contact cu aceste aspecte si sa invete alaturi de noi.
  • sa se bucure de rolul de gazda – unul din cele mai faine aspecte la Casa de Cultura Permanenta este gazduirea, asigurarea ca toti cei care ne calca pragul se simt bine.
  • sa aiba bun spirit organizatoric – de la numaratul si aranjatul semintelor pe care deja le avem la Casa in plicuri, pana la amenajatul Casei pentru primirea expozantilor la piata.

Internshipul dureaza o saptamana – 27 ianuarie-2 februarie, 2-3 ore pe zi – cu posibilitatea de prelungire daca exista interes reciproc pentru cooperarea in alte proiecte, egal de interesante, pe care le desfasuram in Casa si in familia largita a Casei.

Va invitam, asadar, sa va alaturati familiei Casei. Am crescut mari si frumosi in 2 ani si jumatate de experimentare reusita a economiei darului si a permaculturii sociale. Doar in 2015 am prezentat modelul Casei in cadrul a 8 conferinte, convergente si seminarii internationale 🙂

5

Asteptam expresii de interes in comentarii sau la permanentacasa [at] gmail [dot] com

Multumim, de-abia asteptam sa va cunoastem 🙂

Adela si Dan

 

Advertisements

One response to “Internship pentru Piata Semintelor Libere 2016

  1. Bună seara! Cum aș putea participa la acest internship?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s