Ceremonie samanica de inceput de an

Sa incepem noul an in bucurie si creativitate!

La inceputul noului an e important sa ne umplem inima si sufletul cu bucuria si entuziasmul unui nou inceput, o energie care sa ne propulseze spre telurile, dorintele si visele pe care le-am propus spre implinire pentru perioada urmatoare.

Va invit, asadar, pe 16 ianuarie, la ora 18.00, sa facem o calatorie samanica in care vom vorbi despre proiectele noastre pentru anul ce tocmai a sosit, ne vom conecta cu bucuria, entuziasmul si creativitatea copilului nostru interior, cel care promite intotdeauna o noua aventura interesanta si frumoasa in anul acesta.

Ritmul tobei ne va ghida in alte dimensiuni ale Existentei pentru a aduce puterea necesara materializarii noilor proiecte. Va fi o călătorie în care vei simţi prezenţa lui Dumnezeu mereu şi pretutindeni, o perpetuă descoperire a propriei persoane, dar şi a frumuseţii a tot ceea ce ne înconjoară. Vei avea ocazia sa practici si sa intelegi vindecarile de tip samanic si vei afla cum poti intra in contact cu animalul tau samanic,cu ghizii tai spirituali si cum sa iti descoperi locul de putere.

Vom divina in carti de tarot sa aflam ce trebuie sa facem ca sa ducem la bun sfarsit proiectele noastre si vom scrie calatoria noastra in noul an ajutandu-ne de cartile de tarot.

De asemenea, vom folosi ajutorul energetic al Lunii, pentru a avea acces la nivelele profunde ale subconstientului nostru de unde sa stergem acele programe limitative care ne impiedica sa fim noi insine, sa ne putem bucura de viata si sa ne realizam scopurile propuse. Divinitatea ne va ghida si ne va da puterea interioara necesara pentru a merge inainte pe drumul ales pentru 2015.

Intalnirea este sustinuta de Manuela Andrei

www.roatamedicinei.ro/content/manuela-andrei-iasi

Acest eveniment este oferit in sistemul colaborativ numit economia darului. Este cadoul Manuelei pentru noi. Recomandam o contributie de 50 de lei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s