Gugu-special: curs de permacultura!

Primul curs de permacultura organizat de comunitate din Romania mai are cateva locuri libere! Nu ezitati sa va inscrieti, mai sunt putine zile pana la inceperea lui. Si Gugu e un loc minunat in care sa aveti aceasta experienta.

Acasă, la Gugu

image

Mai sunt locuri libere la cursul pe care il vom gazdui in septembrie. Cine mai doreste? Va fi o Gugu-experienta pe cinste 🙂 va asteptam cu drag! Gasiti mai jos invitatia organizatorilor:

“Dragi prieteni, a venit timpul sa lansam oficial ceea ce cred ca ar fi cea mai mare realizare a comunitatii de permacultura din Romania de pana acum. Ma refer la un curs de design de permacultura certificat, organizat chiar de catre noi, de comunitate, pentru noi, pentru comunitate.

Cursul se va desfasura in perioada 30 august – 14 septembrie si va fi gazduit de “La Gugu”, o gospodarie frumoasa din satul Zece Hotare, comuna Suncuius, Judetul Bihor.

Cursul va fi facilitat de doi oameni, buni prieteni, cu o bogata experienta in permacultura, dar si in alte domenii conexe cum ar fi ecovillage, transition towns, deep ecology si altele asemenea. Facilitatorii sunt: Claudian Dobos si Mauricio Umann.

Inca de la…

View original post 588 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s