Proiectie de film si intalnire ASAT la Casa de Cultura Permanenta

Avem placerea de a gazdui un eveniment interesant in directia dezvoltarii cooperarii si sustinerii agriculturii taranesti organizat de ASAT- Cluj-Napoca. Ca sa o citam pe una din promotoarele miscarii ASAT in Romania, doamna Mihaela Vetan:

Image

“Invitatie la film si nu numai…..

Parteneriatele ASAT, inițiate de cetățeni din Timișoara în 2008, s-au dezvoltat între timp într-o rețea de solidaritate pentru o hrană sănătoasă, fiind azi prezente și în Arad, București, Cluj, Odorheiu Secuiesc și Oradea. Dar în spatele hranei autentice stau oameni și valorile lor.

Pentru a ne cunoaste mai bine, propunem o intalnire pentru asatienii clujeni din cele trei parteneriate ASAT, cu ocazia unei vizionări de film despre istoria ASAT.

Astfel, vă invităm luni, 12 mai, 18.00-19.30, la sediul Casei de Cultura Permanente, str. Caisului, nr 22, pentru a viziona împreună filmul ”AMAP – pentru o agricultură care hrănește”, de Benedicte Dierickx și Thomas Johannsen. Filmul este francez, are durata de 25 de minute și subtitrare în limba engleză.

Pentru a alimenta discuțiile de după film, vă propunem să contribuim fiecare cu o mică gustare, de preferat din produse ASAT sau de la mici producători locali.

Cu ganduri bune din Timisoara,
Mihaela Vetan, consum’actor ASAT?”

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s