Atelier experiential de introducere in samanism

cu Emil Nuna
25-27 aprilie 2014
Cluj

Prin practicile samanice pe care le invatam in cadrul acestui Atelier experiential, suntem introdusi in asa numitul „core shamanism”, ce cuprinde metode de baza aproape universale ale samanilor de pretutindeni folosite in scopul de a intra in realitatea nonordinara pentru rezolvarea de probleme si pentru vindecare.
Punem accent pe calatoria samanica, una din cele mai remarcabile metode vizionare folosite pentru explorarea universurilor altfel ascunse, ori poate cunoscute doar prin intermediul miturilor si viselor.
Participantii sunt initiati in experienta samanica, facand calatoriile samanice, prin utilizarea tobei, utilizand posturile samanice si divinatia cu pietre.
Atelierul asigura participantilor formarea acelor abilitati ce permit efectuarea de calatorii samanice pentru aflarea de raspunsuri la intrebarile proprii, experimentand lumile paralele, precum si participarea in viitor la cursuri de samanism tinute de nume “grele” in domeniu precum si activarea in asa numitele “drumming group”-uri sau cercuri de samanism.
Facilitatorul, Emil Nuna, a urmat cursuri de samanism cu Barbara Gramlich, Howard Charing, Aurel Mocanu, Reiner Trenner, Carlos Sauer, Vernon Foster.

Locatie: Casa de Cultura Permanenta, strada Caisului nr. 22, Cluj-Napoca
Program:
Vineri, 25 aprilie: 17.00- 21.00
Sambata, 26 aprilie: 10.00 -18.00, cu pauza de pranz
Duminica, 27 aprilie: 10.00 – 17.00, cu pauza de pranz

Vestimentatia cat mai lejera, recomandam sa aduceti paturi/izopren si ciorapi grosi.
Cu cateva zile inainte de curs recomandam un regim alimentar usor, fara bauturi alcolice sau alte excitante.
Aduceti, cei care aveti, tobe, zuruitoare, obiecte de putere.
Programul atelierului este pregatit unitar si recomandam participarea integrala. Pauzele in participare pot anula eficienta si semnificatia experientei.

Ca orice eveniment gazduit de Casa de Cultura Permanenta, Atelierul experiential de introducere in samanism este organizat in baza economiei cadoului. Darul lui Emil pentru voi va fi prezenta sa integra la atelier. Orice alegeti sa daruiti in schimb, in functie de cat de mult veti considera ca darul lui Emil e benefic, va fi binevenit: ajutor in gradina (cu tehnici de permacultura), ajutor la constructie cu cob, barter, daruri, bani (2-300 lei).

Inscrieri si relatii la telefon 0742201155, Emil ori 0731996747, Adela. Rugam inscrierea pana in 16 aprilie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s