Seara de relaxare cu Alin Titoc

Alin Titoc si Minute de relaxare prezinta Seara de relaxare in fiecare joi, de la ora 19:00:

“Ne propunem ca prin aceste intalniri fiecare sa ne dam seama de propria  identitate, de propria calatorie, sa intelegem fiecare la modul practic ce  functioneaza si ce nu functioneaza pentru fiecare din noi. Vrem sa transmitem mesajul ca fiecare din noi invata ceva cu adevarat doar prin experienta directa, orice alta sursa de invatare este benefica, insa nu suficienta.

Este un seminar interactiv unde vom invata cum sa trecem relaxati prin situatiile stresante din viata noastra, vom intelege ca noi suntem responsabili pentru modul in care ne simtim si ca relaxarea este posibila indiferent de ce se intampla in exterior. In acest seminar, relatia profesor – elev nu exista, fiecare invatam unul de la altul, din experientele noastre.

Ne intalnim in fiecare seara de joi, in Cluj Napoca, Casa de Cultura Pemanenta, Zorilor, Str. Caisului Nr. 22. Ne propunem sa avem o intalnire relaxata, intr-un  mediu prietenos unde vom discuta deschis despre noi, despre situatiile stresante din viata noastra. Vom avea si multa interactiune, exercitii, pentru 2 ore vom lasa deoparte mastile sociale si vom vedea cine suntem noi cu adevarat.

Este un eveniment gratuit, la care poate sa participe oricine doreste, in limita locurilor dispoibile.”

via Seara de relaxare

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s